Over ons

Dag dierenvrienden!

Van harte welkom op onze webshop Hondenpaleis.nl  

Wij zijn in 2019 opgericht en zien jou en je hond graag gelukkig. Onze webshop heeft een gevarieerd en kwalitatief goed aanbod om aan al jouw wensen te voldoen.

Wij hebben zelf twee honden, een kleine maar dappere Chihuahua die luistert naar de naam B en inmiddels 7 jaar oud en dan is er onze lieve lobbes Yuno, een grote geadopteerde straathond uit Spanje. Hij was 4 maanden toen wij hem kregen en is intussen alweer 2 jaar.

Rennen, spelen, eten en slapen zijn de primaire dagtaken voor B en Yuno. Natuurlijk is dat voor elk trouwe viervoeter zo, daarom bieden wij in onze webshop leuke, unieke en praktische producten aan. 

Eerlijke prijzen

Wij willen niet dat je te veel betaalt voor onze producten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Op deze manier kunnen wij enorm besparen op opslag, transport- en verpakkingskosten. Hierdoor kunnen wij jou de producten aanbieden voor een lagere prijs.

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending. (*uitgezonderd promotieartikelen*) Voor België rekenen wij wel verzendkosten, dit kost €2,95.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe artikelen om onze webshop uit te breiden. Neem gerust contact op als er een artikel (maat) niet tussen staat. Heb je suggestie's en/of andere vragen, dan horen wij dit ook graag!

Met vriendelijke groet,

Hondenpaleis